Välkommen att följa Rajis julkalenders läckra resa till internationella julbord!

26.11.2021

December närmar sig redan. Det är dags att kasta sig in i jultidens väntande stämning till vilken hör även en julkalender som dagligen öppnas.


Visste du att hälsotjänsterna och tillgången till dem varierar enligt resmålet? På webbplatsen EU-hälsovård.fi finns landspecik information om hälsovårdstjänsterna i över 50 länder.

Joulukalenteri, jossa koristeltu joulukuusiÄven i julkalendern behandlas landspecifik information för i år reser man omkring olika länders julbord i den traditionella julkalendern av Kontaktpunkten för gränsöverskridande hälso- och sjukvård (Rajis). Bakom luckorna finns 24 varmhjärtade och läckra tips runt om i världen. Du kan följa julkalendern på Rajis Facebook eller Twitter. Delta i den läckra resan och ta vara på tipsen för internationella julbord.

Tomtarna på Rajis önskar alla en glad väntan på julen!

P.S. Kom ihåg utöver delikatesserna på lokala julbord de landspecifika uppgifterna om hälsovård när du planerar resandet. På de landspecifika sidorna hittar du tillförlitlig information om hälsovårdstjänsterna, tillgången till vård, avgifterna och ersättningarna samt hälsovårdsmyndigheterna i resmålet.