Rajis julkalender är här igen!

28.11.2019


December närmar sig och snart är det dags att öppna den första luckan i julkalendern. Julkalendern hör till julväntan även på Rajis. I år bestämde sig tomtarna på Rajis att glömma julstressen och fokusera på ett gemytligt julfirande. Även mitt i julruschen kopplar tomtarna av, var och en på sitt eget sätt: en bäddar ned sig i soffan med en bra bok, en annan klättrar upp på fjällen för att beundra norrskenet, den tredje njuter av långa och livade middagar med tomtevännerna.

julkalendarBakom luckorna i vår julkalender hittar du 24 internationella tips för en avkopplande juletid. Ta på dig yllesockorna, hitta en skön ställning, kika in i vår julkalender och välkomna julen! Du kan följa vår julkalender på Facebook och Twitter från 1 december.

Om du planerar att fira julen utomlands kan du använda vår webbplats i planeringen av en bekymmersfri julresa. På de landspecifika sidorna hittar du information om hälsovårdstjänsterna i över 50 länder, till exempel om du skulle bli sjuk på resan. För den som reser i Europa sammanställde vi en checklista om hälsofrågor som hjälper vid förberedelserna.

Tomtarna på Rajis önskar en skön väntan på julen!